30.12.06

φάντασμα ... ονειρικό...


είναι που θυμάμαι...
αυτά που θέλω από τα παλιά...
τα καλά...
του δωδεκαημέρου οι γλύκες...
οι νύχτες...
οι δικές μου, οι καλές...

οι φίλοι οι καλοί...
οι σταθεροί... οι παντοτινοί...

το ξημέρωμα
μετά τη γιορτή...
η κραιπάλη, η καλή!

μιά αγκαλιά, ένα φιλί αδερφικό...

σ' αυτούς σπονδή!!!

να είναι καλά...
πολύ καλά!!!

όπως και οι καινούργιοι...
εσείς που ήρθατε "διαδικτυακά"...

και σας ευχαριστώ!!!

πως να δείξω την ευγνωμοσύνη μου...

φιλώ σας!!!
και ασπασμοί...


5 σχόλια:

Σταυρούλα είπε...

Κι εμένα ένα απ΄τα συν της χρονιάς αυτής είναι οι εικονικοί(διαδικτυακοί) που γίνονται σιγά σιγά πραγματικοί! Σ΄αυτό υπήρξα τυχέρή ευτυχώς! ;)
Καλή χρονιά, κούκλα μου! ;)

kyriayf είπε...

ρενάτα μου! τι όμορφα που είναι με τους φιλους... και οι εικονικοί που παίρνουν σάρκα και οστά!!!!μόλις γύρισα από μια συνάντηση... με μια e-φίλη... που δε μας χωρίζουν πολλά χλμ!!! και τα είπαμε και "γέμισε" η ψυχούλα μου...το ναταλάκι και οι κουκλιτσες της... που μου είπαν οι σκατούλες... γιατί ήρθες; θα γίνουμε φίλες!!! και μου χάρισαν τη συλλογή με τις πέτρούλες τους από τη θάλασσα!!!θα τα πω σε ποστάκιον!!! φιλιά και με το καλό ο νέος χρόνος!!!και ελπίζω να τα πούμε και απο κοντά!!!

Gwgw είπε...

Την τελευταία φορά που σε είδα δεν σου μίλησα και πολύ συγνώμη αλλά άργησα να σε δω και όταν σε είδα ήδη έφευγες. Ελπίζω να'σαι καλά. Θα τα πούμε. Καληνύχτα.

kyriayf είπε...

καλημέρα Γωγούλα! μην απολογείσαι καλή μου... και γω βιαστική ήμουν εκείνο το πρωί, να πληρώσω τα τέλη κυκλοφορίας...(ουρααά στην τράπεζα, μπλιάχ!!!)... αλλά δε χανόμαστε! θα συναντηθούμε ... και αν δε σε δω, με το καλό ο καινούργιος χρόνος!!! φιλιά:)))

o kairos είπε...

Τι ζεστη γωνια.Καλη χρονια γλυκεια μου.