14.12.06

το "σπίτι" μου....

όχι φωτογραφία...
μόνο ένα κλικ

(διακρίνεται ο πέτρινος διάδρομος,
που με "εστελνε" στη θάλασσα,
είναι το δεύτερο σπίτι από δεξιά,
με τα "χαγιάτια")

αυτό που μου "έκλεψαν"
αυτό που μου "στέρησαν"

και ήταν μόνο το λίγο
της συνολικής απάτης....

αλλά χτύπησε εμένα...
μου πήραν τον τόπο μου...

και έχω τις αποδείξεις
για τα "γνωστά- άγνωστα" κυκλώματα...

και να το "αντέξω" να σας πω
πως ζούσα εκεί...

λίγα... είχα γράψει παλιότερα...

εκεί, ήταν το κάστρο, με τους "αργαλειούς"
χωρίς υπολογιστή...
(τον είχα στην πόλη- να μη "μολύνω" τον τόπο)
σε χαρτιά οι σημειώσεις και μετά αντιγραφή...

με το συναίσθημα έντονο...
με το αίσθημα έντονο...

και τη ζωή μου εκεί....

16 σχόλια:

αλκιμήδη είπε...

αχ υφάντρα μου αχ
μακάρι να το πάρεις πίσω
τέτοιος τόπος, τον αξίζεις

(ναι, σε αυτό το ποστ αναφερόμουν, που μου το έβγαζε ο γκούκλης καινούργιο και δε το έβρισκα
φιλιά)

allmylife είπε...

το σχόλιό μου τα "κατάφερα" και το έγραψα στο προηγούμενο ποστ....:(

kyriayf είπε...

κορίτσια (συγχωρέστε μου που θα απαντήσω και στις δύο μαζί- αλλά είναι τέτοια η φόρτιση...) καταλαβαίνετε γιατί είναι σημαντικό για μένα να παλεύω!!! και είναι το ελάχιστο της απώλειας... αλλά το μόνο που με αφορά προσωπικά! τα εκατομύρια ευρώ είναι της μαμάς και του αδερφού μου και δεν με απασχολούν άμεσα... αυτό το σπίτι το έφτιαξε ο μπαμπάς μου για τα γεράματα του, που δεν πρόλαβε να ζήσει (αυτοκινητιστικό με το κουπεράκι που μου είχε πάρει δώρο... )και μετά θα ήταν δικό μου!!! δεν με αφορά η ιδιοκτησία... η ζωή μου εκεί... όλα τα άλλα είναι μισά...και έχω όλα τα "στοιχεία" για την ακύρωση της δικαιοπραξίας- κατά το νόμο... δώστε μου δύναμη!!! η κυρία Κ. ξανάρχεται... το νιώθω και μάλλον πρέπει να πάω στο γιατρό μου στην Αθήνα (στην Αγ. Παρασκευή), γιατί εδώ ... θα προσπαθήσουν πάλι να με "σκοτώσουν" με remeron!!!! το νιώθω ότι δεν θα αντέξω πολύ ακόμα!!!hilfe!!!
φιλώ σας καλές μου!!!

kyriayf είπε...

καλές μου να τα καταφέρω!!! και να κάνω ένααα τεράααστιοοο πάρτι!!!! όπως παλιά...ο achillistron (δεστε λινκ) έχει περάσει από κει!!! και κάναμε αγώνα κόλυμβησης... τον κόλπο της εικόνας πέρα- δώθε! και κέρδισα... και δεν το παραδεχόταν...(είσαι "φάλαινα" και επιπλέεις- οπότε καταβάλεις λιγότερη δύναμη...) και οι φίλοι, πάνω από το σπίτι, κατέβηκαν τρέχοντας στα βράχια...γιατί κραύγαζε μη παραδεχόμενος την ήττα του!!! έτσι να ξαναγινει... και να μη φτάνουν τα κρεββάτια και να στρώνονται sleeping bag στo πάτωμα με καλοριφερ και τζάκι το χειμώνα ή χύμα κάτω από τον ουρανό το καλοκαίρι... ήταν ένας χώρος για πολλούς... τους καλούς... έτσι θέεεελωωωω να είναι πάλι..... και πολλααα πολλαααά βιβλία και κουβέντες και θεατρικά... α! ρε Σαβ... το δρώμενο με τις δάδες... κλπ... κλπ... κλπ...

stefanos είπε...

με έχεις φέρει στα γόνατα kyriayf.
Δεν ξέρω τι να πω.
Ένα θα σου πω μόνο, και είναι το μόνο που περνάει την χλίψη πού'χω για σένα:
Τους φίλους σου γλυκιά μου δεν μπορεί να στους πάρει κανείς.
Και αυτοί που σου πείραν το σπίτι αυτό δεν το ξέρουν, γιατι δεν ξέρουν τι είναι φίλος.

Άδειασε πάνω μας την πίκρα σου καλή μου.
δώ είμαστε εμείς.

kyriayf είπε...

καλημέρα στέφανε! τι να πω για τα καλά σου λόγια! με συγκινούν... και τους φίλους τους μετράω πάρα πολύ... και τους τιμάω... σημαντικό κομάτι της ζωής μου! και όλο μου βγαίνει και γράφω γκρινιάρικα και δε θέλω! αλλά θα μου 'ρθει η έμπνευση!!! :))))

Ανώνυμος είπε...

Τις αναμνήσεις δεν μπορούν να στις πάρουν καλή μου Υφένια.
Ούτε τα συναισθήματα που γεμίζουν την καρδιά σου.
Ούτε την αξία που έχει αυτό το σπίτι για σένα.

Κι εγώ περνάω και το βλέπω κάθε μέρα...το γιασεμί μεγάλωσε κι έχει πνίξει την είσοδο, η κερασιά φέτος θα δώσει καλάθια κεράσια ενώ άλλες χρονιές την κυνηγούσαμε να βρούμε που τα έχει κρύψει τα κεράσια της....

Τι το θες; Σέρνονται 15 χρόνια εκεί μέσα μα όποιος κι αν περάσει από εκεί δεν θα αγγίξει στιγμή τους....

kira είπε...

Υφένια μου, καλημέρα!μπήκα πολλές φορές και διάβασα το ποστ σου αυτό...νιώθω μια τεράστια αμηχανία μπροστά σε τόση θλίψη...θέλω μόνο να σου πω ότι σε σκέφτομαι και παρακαλώ να πάνε καλά τα πράγματα για σένα. Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

kyriayf είπε...

ναταλάκι! τις μνήμες δεν θα μου τις πάρει κανέεεναααας!!! είναι εκεί να μ' αφήνουν άυπνη τις νύχτες!!! όμως δεν μπορώ να ξαναπεράσω από κει! πως το αντέχεις; μια προσπάθεια που έκανα να πάω ... ήταν καταστροφή... ένα ουρλιαχτό... όπισθεν στο αυτ/το να πέσω από τους βράχους στη θάλασσα...αλλά ήξερα ότι εκεί ήταν ρηχά και μόνο το αυτ/το θα πέθαινε... όχι εγω!!! και σήμερα ήρθαν στα χέρια μου και άλλες αποδείξεις για την απάτη!!! και πρέπει να σταθώ δυνατή!!! φιλάκι καλή μου!!!
καλή μου κυρά!!! στο χαραχτήρα που είχα φτιάξει, της δυνατής!!! δεν ταιριάζει αυτή η εικόνα της ατέλειωτης θλίψης που κουβαλάω τώρα...αλλά δυστυχώς... τα κυκλώματα απάτης μιας παρακμιακής κοινωνίας... αυτό που πρέπει να λέω... πρέπει να αντέξω!!! για πόσο; δεν ξέρω; απλά κρατάω... ευχαριστώ που διαβάζετε την κραυγή μου!!!
καλό σ/κ!!! και να πάτε βόλτες!!!!

Sigmataf είπε...

1+1=
Η ζωή μου εκεί.

Στα πάνω και στα πιο πάνω.

Στα κάτω και στα πιο πάνω(χε,χε)

Καλησπέρα σας!

allmylife είπε...

Α όχι remeron!!!!
OXI!
έχω περάσει από την κόλαση αυτή.

Και ψιτ,
σε όποιο σπίτι και να πάς - που ολόψυχα εύχομαι να είναι αυτό το δικό σου πάλι, εγώ θα το γεμίσω κι' άλλα βιβλία: Υπόσχεση!!!

kyriayf είπε...

sigmataf καλώς ήρθατε! στα πιό πάνω θα πάμε καλέ! λίγο κοντοστάσημο για μια ανάσα και βουρ στην ανηφόρα!
καλημέρα..
allmylife δε ξαναγυρίζω σε κείνα τα παλιοφάρμακα... πριν 6 χρόνια ήταν και έζησα τον εφιάλτη... που εδώ μου το είπαν θεραπεία! ευτυχώς πήγα στην Αθήνα και ... συνήλθα! εδώ θέλουν να μας ξεκάνουν μου φαίνεται!!! και δεν ξεχνώ την υπόσχεση σου για τα βιβλία!!!φιλάκι:)))

Alkyoni είπε...

πάλι Σεφέρη θυμήθηκα σήμερα
"Τα σπίτια που είχα μου τα πήραν..."
κάτι δεν πάει καλά με μένα μάλλον σήμερα..
έχω θυμώσει κι έχω μελαγχολήσει με τα περισσότερα ποστ
φιλιά :)

kyriayf είπε...

αλκυόνη, καλή μου δεν θα 'θελα ούτε να σε μελαγχολήσω... ούτε να σε κάνω να θυμώσεις... αλλά να! κάποιες φορές και γω, παλεύω να είμαι δυνατή αλλά... λυγίζω... όμως το δρόμο θα τον διαβώ μέχρι το τέρμα... παρά τους εκβιασμούς... παρά τα κυκλώματα!!! δεν θέτω το θέμα ιδιοκτησιακά... αλλά ως κλοπή ζωής που υπήρχε- σταθερά και αταλάντευτα- μέχρι που έγινε η ...εισβολή!!! και είναι γνωστή στην πόλη η "συμμορία" και κανείς δεν τολμά να τους αγγίξει... έχουν πρόσβαση μέχρι και στους δικαστικούς λειτουργούς... αλλά τόλμησα να υψώσω φωνή... (βοήθησε και μια προϋπηρεσία σε τράπεζα και βρήκα τις λεπτομέρειες... φίλη τραπεζικός που είναι συνταξιούχος διευθύντρια πια μου είπε: αν χάσεις ανατρέπεται όλο το τραπεζικό σύστημα.../ μιλάμε για τέτοια συγκάλυψη απάτης!!!)και θα συνεχίσω, μακριά από λαϊκισμούς... με τα στοιχεία που έχω και είναι υπεραρκετά!!!! συγχωρήστε τη γκρίνια που μου βγαίνει...
φιλάκι:)))

Ναταλία είπε...

Πως αντέχω;

θα θεωρήσω ρητορικό το ερώτημα...

Φιλάκια γλυκιά μου....κι ό,τι θες...εδώ είμαι, ναι;

kyriayf είπε...

ναταλάκι! το ξέρω ότι είσαι δω! και στο μεγάλο σπαραγμό θα σου απλώσω το χέρι να με πιάσεις! ντάτσει! φιλι:)))